×
Redan medlem?
Glömt ditt lösenord?

Vill du ha sex eller kärlek?

Kärlek är svårt, både att förstå som koncept så som att hitta hos en partner. Det kan vara oklart ibland att veta vad man söker ur en relation - om det är sex, kärlek, eller vänskap. Därför har vi skapat Sveriges främsta sociala nätverk för dig som är nyfiken på sex och kärlek. Det är enkelt, en konstnadslös registrering och du är redo för att sätta igång. Sedan är det upp till dig att klura ut vad du tycker om genom att söka dig igenom dem olika kategorierna som behandlar sex och kärlek. Är du en swinger? Eller har du en fetish? Vill du kanske ha en ny knullkompis eller bara träffa en trevlig tjej eller kille för att chatta och flirta. Oavsett om du är ute efter sex, kärlek eller något vildare du inte trodde det fanns en marknad för kommer du garanterat att hitta just det du söker hos oss.

Sex, kärlek, och allt däremellan

Tusentals svenskar hittar dagligen både sex och kärlek med vår professionella hjälp. Vi är Sveriges ledande portal för både singlar såsom par, som söker sig till oss för att hitta efter det där lilla extra som ingen partner utifrån kan erbjuda. Registreringen är gratis och tar bara en minut. Svensk kärlek följer inte normen när det kommer till sex och kärlek längre. Vi svenskar tycker gärna om att experimentera och testa nya saker, med gamla, nya, en eller flera partners. Både par såsom singlar är medlemmar hos oss. Men trots att vi firar och stödjer fri sex är kärlek inte bortglömmen för det. Många av våra medlemmar har rapporterat att dem funnit kärleken via just vår portal. Vet du vad du letar efter? Vad med i leken och ta reda på det. Sex, kärlek - det kvittar, du kommer att ha kul!

Är det sex eller kärlek?

Många tror att dem är redo för förhållanden och hamnar i en period då dem är i desperat behov av att vara i ett förhållande. En manisk besatthet av att älska någon man kan känna ibland kan ofta triggas av sex inte kärlek. Sexuella behov är inte demsamma som behovet av att känna samhörighet och närhet i ett förhållande med någon. Sex, kärlek - det är inte alltid lätt att skilja dem åt. Det är heller inte nödvändigtvis sant att sex och kärlek behöver gå ihop. Därför har vi skapat den perfekta sajten för dig som vill utforsska din sexualitet och allt vad sex och kärlek har att erbjuda. Nöjda medlemmar har rapporterat att deras förståelse för deras egna sexliv har förbättrats tack vare vår sajt. "Min kärlek till sex visade mig vägen till ert nätverk och sedan dess har jag upptäckt massor med saker om mig själv och min sexualitet jag inte var medveten om förut" - Kvinna, 34, Kävlinge.

Se fler bilder

Vänner

Johanna (23)

SexyBack (19)

Fantastique (28)

MarlaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Redan medlem?